BEAUTY BITS

Organic giveaway with Cattier

I hope you like my new blogging style so far! I have lots of ideas all of them are kept in my brain for now – but I have to write them up soon othervise they’ll get lost. I have another giveaway for you guys – unfortionately it’ll be Denmark only – but I think I’m going to do a international one in January 🙂 

// Dansk / Danish
Jeg hĂĄber at I kan lide min nye blogging stil – jeg kan ihverfald godt lide at connecte med jer danske læsere 🙂 Jeg har en masse idĂ©er til flere indlæg som bare venter pĂĄ at blive skrevet. Skriv endeligt hvis I har nogle ønsker til indlæg sĂĄ vil jeg se hvad jeg kan gøre for at opfylde disse ønsker! 

Jeg har en giveaway mere til jer! Den anden er lige her og slutter d. 18. december sĂĄ hvorfor ikke deltage i begge lækre giveaways? Denne gang har jeg teamet op med Cattier Paris som laver nogle lækre økologiske og naturlige produkter. Deres produkter er lerbaseret produkter specielt udviklet til bĂĄde kosmetisk brug men ogsĂĄ medicinsk – spændende ikke? 
1 heldig kartofel har muligheden for at vinde alle 3 produkter! Produkterne er; en Ler Skrub med Aloe Vera, en Ler Maske til tør hud med Troldnød (Som er beroligende og samtidig betændelseshæmmende – perfekt hvis du lider af akne) og til sidst har vi en HĂĄndcreme for tørre hænder. Emballagen føles virkelig luxuriøs og lækker og hvis I har klikket ind pĂĄ linket tidligere i indlægget har I set at priserne er utrolige – her tænker jeg pĂĄ at de studie venlige hvilket tiltrækker mig endnu mere! 

Alt du skal gøre for at vinde disse 3 lækre produkter er at: Kommenter nedenfor med “Jeg deltager” eller lignede og din email, sĂĄ jeg kan kontakte dig hvis du vinder, sĂĄ skal du like Cattier pĂĄ facebook her, følge bloggen pĂĄ bloglovin her og like mlhauken pĂĄ facebook her – easy peasy 🙂 

Held og lykke 

Lots of love
Marie-Louise xx


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply