LIFESTYLE

I’M BACK!

Hi you guys! I’ve missed you so much but I’ve had some personal stuff and I felt like blogging was more of a task rather than MY-free-time-fun. If there’s one thing I hate to notice in a blog it has to be when you can feel that the blogger is not feeling it – if you know what I mean? 🙂 Therefore I had a little break.. But I’m back and I’m excited!

// Translation
Hey hey gutinder! Jeg har været lidt fraværende fra bloggen, da jeg har haft nogle personlige ting, som jeg lige skulle overkomme inden jeg ville starte igen. Jeg følte at bloggen blev mindre og mindre mig og mere og mere bare noget jeg SKULLE midt i det hele.. Og hvis der er noget der er kedeligt ved nogle blogs så at man kan mærke at bloggeren ikke er passioneret omkring deres blog – hvis I forstår hvad jeg mener? 🙂

Så ja, derfor mit lille blogging-ophold! I’m back og glæder mig til at skrive en masse lækre indlægs til jer.

PS. Med hensyn til mine 2 lækre giveaways så har jeg valgt at lade dem køre til d. 30. Januar da de lige er kommet ind imellem det hele. Så deltag gerne her og her <3 

Lots of love
Marie-Louise
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply