WISHWISH WANT

Fragrance Direct Loves

Fragrance Direct wish list
Hi you lovely bunch! How are you today? Right now we’re having a teeny-tiny break in Economics so I thought I would share a little wish list and a new beauty-site find! Fragrance Direct is a site I’ve come across due to lots of other bloggers and man.. They have some great findings! I obviously – due to the name duh – went to have a peek at the fragrances. A perfume I’ve been dying to try is the Stella McCartney Stella Print Collection – and the blue one is just gorgeous! Aaaand it’s on offer for only £29.95! Another perfume lust is the Vera Wang Lovestruck – again look at the bottle! This one is on offer for only £26.95. 

I’ve been meaning to pick up some Decléor products and these are just some of them. I’ve always heard great things about the brand and would love to see what the fuzz is about. Make-up wise I already own two of the L’oréal Color Infallible but would love more and especially this colour or like it! Lastly, you can never have too many make-up brushes! Real Techniques is, of course, on the list as I only own the Core Collection and would love more! Another brand I’ve heard great brush-y things about is the Eco Tools and this one looks lovely. 

Did you know Fragrance Direct? Do you have a favourite beauty site? Would looooove new ones <3

// Translation 
Hey ey! Hvordan har I det i dag? Vi har en mini pause i Økonomi så jeg tænkte at jeg lige ville dele en lækker ønskeliste og et nyt skønheds-side-fund! Fragrance Direct er en sidde jeg har fundet via andre, specielt UK bloggers.. Og mand, de har nogle lækre ting! Jeg kiggede lidt på parfumerne og Stella McCartney Stella Print Collection og Vera Wang Lovestruck er bestemt på min liste – amen se på dem! 

Et mærke som jeg gerne vil prøve lidt fra er Decléor og en ny oile og ansigts creme ville ikke se dumt ud på min skønhedshylde 😉 Noget, som jeg synes vi mangler i Danmark, er flere farver fra L’oréals Color Infallible linje, men så er det godt at man kan få fat i nogle herinde. De har en masse farver men lige præcis denne er superb lækker! Som mange andre skønheds-freaks så mener jeg at man aldrig kan have for mange makeup pensler – eller kan man? 😉 Real Techniques er bestemt på min liste, da jeg gerne vil have fingrene i flere – har kun the Core Collection lige nu. Et andet interessant mærke er Eco Tools, dette brand har jeg hørt godt om rundt omkring i blogger verden! 

Har du hørt om Fragrance Direct? Hvad er din ynglings skønhedsshoppeside? <3

Lots of love
Marie-Louise

PS. Med hensyn til mine 2 lækre giveaways så har jeg valgt at lade dem køre til d. 30. Januar da de lige er kommet ind imellem det hele. Så deltag gerne her og her <3 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply