FOODIE

We blended Shrek

So my sister and I sometimes have the weirdest ideas when it comes to trying new foods, diets and so on. I’m usually the one who find some new recipes, drag my sister food shopping and make the weird food combo. But in this case, it was my sister who had found a recipe and we needed to try it! The funny thing is that both my mom, dad and brother thought it was my idea – oh the faith they have in me! 

I thought I would share this healthy Shrek-like cleansing drink – all you need is:
Spinach
Ginger
Lime juice 
Apples
Avocado
Celery 
.. and maybe some water

We used a bit more than a handful of spinach, a small amount of ginger, juice from 1½ limes, 1 apple, 1 avocado and 2-3 celery. Blend it all together and you’re done. My face made some weird expression at first so I put a but more lime juice in mine. It tasted healthy and I believe that if you drink this 1-2 a week your skin will be glowing. I’m going to make it again tonight! 


What do you do when it comes to inside beauty? Do you have a food that I should try?
Translation // 
Når det kommer til mad, (slanke)-kurer mm., så får min søster og jeg tit de underligste idéer! *hosthost* det er nok mig der finder de fleste og kommer med de underligste! Men i dette tilfælde, var det min søster som havde fundet denne blendet Shrek opskrift. Det sjove er så, at selv mine forældre og lillebror troede at det mit værk, men næ nej, det var søsters! 

Jeg tænkte, at jeg ville dele denne udrensende Shrek drik – det du skal bruge er:
Spinat
Ingefær
Lime saft
Æbler
Avokado
Bladselleri
.. og måske noget vand

Vi brugte lidt mere end en håndfuld spinat, et lille stykke ingefær, saft fra 1½ lime, 1 æble, 1 avokado og 2-3 sellerier. Blend det hel sammen og bam-færdig. Mit ansigt skabe sig lidt efter første mundfuld, så jeg puttede lidt mere lime saft i, lod det trække og smagte igen. Det smagte sundt og jeg tror, at hvis man drikker det 1-2 gange om ugen, så vil din hud blive ren og smuk. Jeg tror, at jeg vil lave en ‘Blendet Shrek‘ i aften! 


Gør du noget når det kommer til skønhed indefra? Har du noget mad/drik jeg skal prøve? 

Lot of love
Marie-Louise xx

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply