BEAUTY BITS, NEW STUFF

Show Off // #TanyaBurrLipsandNails

What a lovely SUNNY day it is today! I had a bad morning but I’m well rested now and woke up to the best parcel! My Tanya Burr Lips and Nails bits had arrived! I immediately wanted to show you the two products I ordered so here they are. 

I bought both products from FeelUnique but I know that Cloud10Beauty also stocks it and if you’re in the UK Superdrug just started selling the bits. Okay, lets get going with the products. I’m a coloured lip kind of gal so I really wanted a lipgloss with a strong colour and I fell in love with Exotic Island. It’s not as purple in real life but I still think it’s gorgeous. I’ve had it on my lips for about 3 hours now and it feels lovely. I’ll do a more in depth review soon. 

I turned 180 degrees and went with a nude colour for the nails. I’ve been on the hunt for the perfect grey-ish toupe and Penguin Chic looks just up my street! I haven’t tried it yet so watch this space for a review soon! 

Have you tried anything from Tanya Burr’s Lips and Nails Line? Any lusts? 

Hold da nu wow, en lækker solrig dag det er i dag! Jeg havde en dårlig morgen, men har fået sovet og vågnede til en dejlig klang fra døren. Her stod postmanden med den bedste overraskelse – mine Tanya Burr Lips and Nails produkter! Jeg ville straks dele dem med jer, så tog nogle billeder og her er vi så nu. 


Jeg har købt begge produkter fra FeelUnique men jeg mener også at Cloud10Beauty sælger dem. Jeg ELSKER at have noget farve på læberne, så derfor skulle Exotic Island være min. Den er ikke så lilla som den er på hjemmesiden, men synes aligevel at farven er smuk. 


Med hensyn til neglelakken vendte jeg 180 grader og valgte en nude. Jeg har ledt efter en fin grå lak og med et navn som Penguin Chic kan det da ikke gå helt galt. Yup, jeg er en sucker for produktnavne! Har ikke prøvet den endnu, men der kommer snart en anmeldelse af begge produkter 🙂 

Har du prøvet noget fra Tanya Burr’s Lips og Nails linje? Eller har du kigget på nogen?

Lot of love
Marie-Louise xx

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply