LIFESTYLE

Quick Post // Danish Readers

Hi guys! I just wanted to write a quick post to all of my Danish readers. As I want to let them know that I’ve created a Danish blog. If you clicked onto this post in hope of a new post – look no further than clicking this link. I just posted a mascara review – is it a love or hate? Take a peek <3

Hey piger! 

Jeg ved faktisk ikke hvor mange der er derude af jer, men har ville bare lige gøre jer opmærksom på, at jeg har startet en dansk version op af Little Beauty Laugh. Der kommer nogenlunde samme indlæg op og så alligevel ikke. Det ville gøre mit hjerte glad hvis I ville gå ind og følge min nye baby på bloglovin (link) eller på facebook (link) – eller evt begge 😉 


Tip tip: Regner med at smide en lille konkurrence op i slut oktober eller start november <3 

I må have en rigtig dejlig aften! 

Lots of love

Marie-Louise xx
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply